توضیحات کامل :

پاورپوینت مدیریت تشکیلات کارگاهی در 147 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت ppt

 

 

بخشی از متن

تعاریف:

1- كارگاه ساختمانی: محلی است كه یك یا تعدادی از عملیات ساختمانی در آن انجام می شود.

2- محل كار: محلی است در محدوده كارگاه ساختمانی كه در اختیار كارفرما باشد و كارگران به درخواست كارفرمای خود در آنجا مشغول به كار باشند.

3- وسایل و تجهیزات: عبارت است از ماشین آلات، داربست، نردبان، جان پناه، سكو، راهرو و هرگونه تسهیلات مشابه و بطور كلی وسایل حفاظتی و حمایتی كه در كارگاه ساختمانی به كار گرفته شده اند.

4- صاحب كار: صاحب كار فردی است حقیقی یاحقوقی كه مالك یا قائم مقام

مالك كارگاه ساختمان بوده و انجام عملیات ساختمانی و مسئولیت ایمنی آن را طبق قرارداد كتبی به پیمانكار یا فرد خویش فرما واگذار نماید.

5- مهندس ناظر: فردی است حقیقی یا حقوقی كه برطبق قانون نظام مهندسی و كنترل ساختمان، دارای پروانه اشتغال به كار مهندسی از وزارت مسكن و شهرسازی است و در حدود صلاحیت خود مسئولیت نظارت بر همه یا قسمتی از عملیات ساختمانی را دارد.

6- پیمانكار: فردی است حقیقی یا حقوقی كه عملیات ساختمانی را طبق قرارداد كتبی كه میان او و صاحب كار یا پیمانكار دیگر منعقد شده عهده دار می شود.

7- خویش فرما: فردی است ذیصلاح كه در كارگاه ساختمانی بدون بكارگیری

كارگران دیگر و طبق قرارداد كتبی پیمانكاری، مسئولیت انجام همه یا قسمتی از عملیات ساختمانی را با وسایل و ابزار كار متعلق خود به عهده می گیرد. خویش فرما در كارگاه ساختمانی پیمانكار جزء بحساب می آید.

8- كارفرما: شخصی است حقیقی یا حقوقی كه یك یا چند نفر كارگر را در كارگاه ساختمانی به حساب خود و با پرداخت مزد به كار می گمارد.

9- كارگر: فردی است كه در كارگاه ساختمانی در مقابل دریافت مزد به درخواست و به حساب كارفرما كار كند.

و تمامی موارد و مباحث مورد نیاز در بحث مدیریت تشکلات کارگاهی