توضیحات کامل :

پروپوزال بررسی مقایسه ای مهارت های مقابله ای، تنظیم هیجانی و باورهای فراشناخت در خانواده های مستعد طلاق و خانواده های سازگار در 17 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش          

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

قسمت هایی از پروپزال:

مقدمه و بیان مسئله (توضیح در مورد ابعاد مختلف موضوع) :

امروزه بسیاری از ازدواج ها مدت کوتاهی بعد از تشکیل آن متلاشی می شود. به عقیده گاتمن کیفیت تعامل زن و شوهرها پیش گویی مهمی برای آشفتگی زناشویی با طلاق است. مطالعات وی نشان داد زوجین که ارتباط منفی تری با همدیگر دارند دارای ازدواج نابسامان بوده یا آشفتگی زناشویی در آینده را می توان به آنها نسبت داد. وی دریافت زوج هایی که درصدد طلاق هستند در تعاملات خود از هیجانات منفی بیش از هیجان های مثبت استفاده می کنند. اگر زوجین فاقد مهارت های ارتباطی ضروری برای حل مشکلاتشان باشند، حتی کوچکترین مشکل نیز حل نشدنی خواهد شد(گاتمن، 1994؛ جودجیادس،2008؛ نقل از داودی و همکاران، 1390). سبک های مقابله ای خانواده ها از عوامل موثر در مهار مشکلات خانواده ها هستند. سبک های مقابله روش هایی برای مقابله با شرایط استرس زا و حل مشکلات زندگی می باشد و برای ارتقاء زندگی به مطلوب ترین سطح ممکن، افراد می توانند راههای مختلف مقابله با مشکلات را بیاموزند(قهوه چی و همکاران، 1392). اندلر و پارکر(1990) براساس تحقیقی به منظور بررسی فرایند عمومی مقابله، افراد را برحسب دو نوع اساسی سبک مقابله ای متمایز می سازد: سبک مقابله ای مساله ندار و سبک مقابله ای  هیجان مدار. در مقابله مساله مدار که مقابله تکلیف مدار نیز نامیده می شود، فرد برای تعدیل عامل استرس زا و رسیدن به هدف، به طور مستقیم با موقعیت استرس زا مواجه می شود. بنابرین، مقابله مساله مدار «عمل محور» است و از طریق تغییر رابطه بین فرد و محیط تحقق می یابد(ویلز و همکاران، 2001).  مقابله متمرکز بر مساله، به تلاش های فرد برای تغییر وضعیت و درآمیختگی مستقیم بامشکل مربوط می شود. به عبارت دیگر، درمقابله مساله مدار فرد برای عامل فشار متمرکز می شود و سعی می کند اقدامات سازنده ای در راستای تغییر شرایط فشار با حذف آن انجام دهد(محمد خانی و همکاران، 2006).

فرضیه ها یا پرسش های تحقیق :

 

  1. بین دو گروه خانواده های مستعد طلاق و خانواده های سازگار از لحاظ مهارت مقابله ای تفاوت معناداری وجود دارد.
  2. ابعاد مهارت های مقابله ای در خانواده های مستعد طلاق و خانواده های سازگار متفاوت است
  3. بین دو گروه خانواده های مستعد طلاق و خانواده های سازگار از لحاظ تنظیم هیجانی تفاوت معناداری وجود دارد.
  4. بین دو گروه خانواده های مستعد طلاق و خانواده های سازگار از لحاظ مولفه های  تنظیم هیجانی تفاوت معناداری وجود دارد.
  5. بین دو گروه خانواده های مستعد طلاق و خانواده های سازگار از لحاظ باورهای فراشناختی تفاوت معناداری وجود دارد.
  6. بین دو گروه خانواده های مستعد طلاق و خانواده های سازگار از لحاظ مولفه های باورهای فراشناختی تفاوت معناداری وجود دارد.
  7. بین دو گروه خانواده های مستعد طلاق و خانواده های سازگار از لحاظ مهارت مقابله ای، تنظیم هیجانی، باورهای فراشناختی تفاوت معناداری وجود دارد.