توضیحات کامل :

پروپوزال بررسی ویژگی های شخصیتی و سبک های مقابله ای در افراد دچار فشار خون اساسی در 17 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

توجه: (ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش          

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

قسمت هایی از پروپزال:

مقدمه و بیان مسئله

هیپرتانسیون را می­توان یکی از بیماری­های عصر حاضر قلمداد نمود، عصری که شرایط محیطی مناسبی را برای بروز فشارهای روانی و جسمی به وجود آورده است. فشارخون بالا یکی از شایعترین بیماری­های مزمن می­باشد که جمع کثیری را گرفتار ساخته و یکی از جدی­ترین اختلالات روانی فیزیولوژیکی است که افکار زیادی را به خود جلب نموده است (1). برآورد شده است 43 میلیون نفر در ایالات متحده دچار فشارخون بالا هستند (2). سالیانه ده­ها هزار نفر مستقیماً در اثر این بیماری می­میرند و میلیون­ها نفر به خاطر بیماری‌های به وجود آمده از این وضعیت، از جمله: تصلب شریانها، حملات قلبی و سکته، دچار مشكلات جدی  می‌شوند. بیماری پرفشاری خون در جامعه ایرانی حدود 11 درصد شیوع دارد (3). با وجود این­که تشخیص و درمان بالا بودن فشارخون سریع می­باشد ولی علت یا علل آن هنوز به خوبی شناخته نشده است. در بیشتر افراد، دلیل بالا بودن فشارخون به سادگی قابل توجیه نمی­باشد اما در عده کمی (شاید به نسبت 1 تا 5 درصد از مبتلایان) ممکن است یک علت مشخص شود.

هیپرتانسیون که عامل آن قابل تشخیص نباشد به عنوان هیپرتانسیونی اولیه (اساسی) شناخته می­شود. اگرچه فشارخون اساسی علت شناخته شده­ای ندارد، به نظر می­رسد از شایعترین اختلالاتی است که تحت تاثیر استرس بوده و تمایل به مزمن شدن دارد. به عبارت دیگر اگرچه به نقش عواملی مانند ژنتیک، رژیم غذایی از جمله سطوح بالای نمک و کمبود پتاسیم، درجه غلظت چربی­های اشباع شده، کلسترول، تری گلیسیرید، سطوح پائین مواد معدنی در بروز فشارخون بالا اشاره شده است، با این حال علیرغم اطلاعات حاصله از نحوه افزایش فشارخون، استرسورهای روانشناختی به عنوان مهمترین علت مطرح می­باشند (4). نکته­ای که از اهمیت خاصی برخوردار .......

هدف اصلی:

هدف اصلی این پژوهش بررسی تفاوت ویژگی های شخصیتی و سبک های مقابله ای در بیماران دچار هیپرتانسیون می باشد.

 

سوال پژوهش:

آیا بین ویژگی های شخصیتی و سبک های مقابله ای در بیماران دچار هیپرتانسیون و سالم رابطه وجود دارد.

  1. آیا بین ویژگی های شخصیتی در بیماران دچار هیپرتانسیون تفاوت وجود دارد.
  2. آیا بین سبک های مقابله ای در بیماران دچار هیپرتانسیون تفاوت وجود دارد.