توضیحات کامل :

پروپوزال رابطه ی سبک های دلبستگی و هوش هیجانی با رضایت و تعارض زناشویی در معلمان زن متاهل در 21 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت Doc

 

پروپزال کارشناسی ارشد شامل:

مقدمه و بیان مساله

اهمیت و ضرورت پژوهش

اهداف اصلی و فرعی پژوهش

سوالات پژوهش

فرضیه های پژوهش

تعاریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

پیشینه پژوهش

طرح پژوهش

جامعه و نمونه پژوهش

روش نمونه گیری

ابزار های پژوهش

روش جمع آوری داده ها

روش تجزیه و تحلیل داده ها

منابع فارسی و انگلیسی به شیوه APA

فایل به صورت ورد و با فرمت doc  می باشد و قابل ویرایش می باشد.

 

قسمت هایی از پروپزال:

مقدمه و بیان مسئله

خانواده رکن اساسی جامعه و كانون اصلی رشد و تعالی انسان است. شکل گیری این نهاد مقدس ناشی از پیوند زناشویی بین زن و مرد است. رضایت فرد از زندگی زناشویی به منزله رضایت وی از خانواده و رضایت از خانواده به مفهوم رضایت از زندگی زن و مرد خواهد بود. هنگامی که فرد از این رابطه از سطح خشنودی مناسبی برخوردار باشد، زمینه ی رشد و تعالی و پیشرفت مادی و معنوی جامعه را فراهم خواهد کرد (عدالتی و ‌ردوزان، 2010). سازه­های روانشناختی متعددی از سوی روانشناسان و مشاوران خانواده در حوزه ی روابط زناشویی مورد بررسی قرار گرفته است که در پژوهش حاضر به برخی از آن ها پرداخته شده است.  رضایت زناشویی[1] یک ارزیابی کلی از وضعیت رابطه زناشویی یا رابطه عاشقانه کنونی فرد است و می‌تواند بیانگر میزان شادی افراد از روابط زناشویی و یا ترکیبی از خشنود بودن به واسطه بسیاری از عوامل مربوط به رابطه زناشویی باشد (احمدی، نبی‌پور، کیمیایی و افضلی، 2010). اختلاف بین زوج ها حاصل تعارض زناشویی[2] است،

 


[1].  marital satisfaction

[2].  marital conflict

هدف پژوهش

هدف این مطالعه بررسی رابطه سبک­های دلبستگی (اجتنابی، ایمن و دوسوگرا) و هوش هیجانی با رضایت زناشویی و تعارض زناشویی معلمان زن متاهل با یک فرزند و بیشتر در مقطع ابتدایی مدارس دولتی شهر اهواز است.

 

فرضیه های پژوهش

تعیین بررسی رابطه سبک­های دلبستگی (اجتنابی، ایمن و دوسوگرا) با رضایت زناشویی و تعارض زناشویی معلمان زن متاهل با یک فرزند و بیشتر در مقطع ابتدایی مدارس دولتی شهر اهواز.

تعیین بررسی رابطه هوش هیجانی با رضایت زناشویی و تعارض زناشویی معلمان زن متاهل با یک فرزند و بیشتر در مقطع ابتدایی مدارس دولتی شهر اهواز.